Oolite Bulletins

For information and discussion about Oolite.
It is currently Wed May 24, 2017 7:47 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jun 17, 2015 6:48 pm 
Offline
Dangerous
Dangerous
User avatar

Joined: Sat Mar 27, 2010 12:59 am
Posts: 68
Greets to all,

Been away from the game for awhile and recently installed 1.82. Very nice update I would say. However, I've noticed that after saving my Commander under a different name, the default "Jameson" still displays after loading my new commander. Is this a known problem or am I missing something simple and obvious? :)

Thanks in advance


Top
   
PostPosted: Wed Jun 17, 2015 6:53 pm 
Offline
Quite Grand Sub-Admiral
Quite Grand Sub-Admiral

Joined: Wed Feb 28, 2007 7:54 am
Posts: 4821
You are missing something ;-)

The commander name has been decoupled from the name used in the savegame. You can now go to the Interfaces screen (F4) and edit the ship registration, giving both your commander and your ship a different name if you want. This was done to avoid messages like "Thanks for your help, Commander a_cTestSave01!".


Top
   
PostPosted: Wed Jun 17, 2015 7:14 pm 
Offline
Dangerous
Dangerous
User avatar

Joined: Sat Mar 27, 2010 12:59 am
Posts: 68
I see. Thank you for the explanation and solution. :)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited