Oolite Bulletins

For information and discussion about Oolite.
It is currently Thu May 25, 2017 8:44 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Nov 12, 2009 12:09 pm 
Offline
Above Average
Above Average

Joined: Wed Oct 14, 2009 9:45 am
Posts: 16
Hi All,

I'v noticed that i'm viewing the standard Mamba in game despite installing the latest neolite oxp, checked my log file and spotted:

[files.notFound]: ----- WARNING: Could not find texture file "mamba-neolite-default.png". Used default no textures material instead.

Is this just me?

Jon.


Last edited by DaddyHoggy on Sat Jan 28, 2012 7:20 pm, edited 1 time in total.
Fixed typo in title to make searching for it easier


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 12, 2009 12:30 pm 
Offline
Quite Grand Sub-Admiral
Quite Grand Sub-Admiral
User avatar

Joined: Mon Jan 21, 2008 11:41 pm
Posts: 3009
Location: The Big Smoke
Hmmm, probably not, neolite.oxp is a big project, and some files never made the transition from Simon B's hard disk to the uploaded zip.

IIRC, there's a couple other files missing as well. You could try sending a PM to the man in question.
Barring lack of time & assorted accidents, he might be able to at least post the missing texture.

_________________
Hey, free OXPs: farsun v1.05 & tty v0.5! :0)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 12, 2009 12:50 pm 
Offline
Intergalactic Spam Assassin
Intergalactic Spam Assassin
User avatar

Joined: Tue Dec 05, 2006 9:43 pm
Posts: 8501
Location: Newbury, UK
Yeh, the Coriolis is missing a texture/fragment too in the Neolite pack

_________________
Quote:
Apparently I was having a DaddyHoggy moment.
Oolite Life is now revealed here


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 12, 2009 3:12 pm 
Offline
Slightly Grand Rear Admiral
Slightly Grand Rear Admiral
User avatar

Joined: Sat Jun 16, 2007 3:48 pm
Posts: 5536
Location: Netherlands
And two ships have only one exhaust plume while there should be two.

Problem is that he has no version numbers on his site nor in his version. So i have no clue if those are already fixed in his current work.

A few months ago, I did send him a shipdata.plist were the exhaust and a few other bugs were corrected but don't know if he used it.

_________________
UPS-Courier & DeepSpacePirates & others at the box and some older versions


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 07, 2010 10:30 am 
Offline
---- E L I T E ----
---- E L I T E ----
User avatar

Joined: Tue Sep 22, 2009 11:07 am
Posts: 2988
Location: Enfield, Middlesex
Has there been any response from Simon on this issue?

I've just noticed the exact same issue with the Mamba textures.

_________________
JazHaz

Quote:
Quote:
£4,500 though! :shock: <Faints>
Cheers,
Drew.
Maybe you could start a Kickstarter Campaign to found your £4500 pledge. 8)
Thanks to Gimi, I got an eBook in my inbox tonight (31st May 2014 - Release of Elite Reclamation)!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 07, 2010 2:23 pm 
Offline
---- E L I T E ----
---- E L I T E ----
User avatar

Joined: Thu Dec 24, 2009 12:30 am
Posts: 771
Location: Sydney
I'm not getting any of these errors, however i do use shaders, so maybe the above only effects non-shader oolite?


Top
   
 Post subject: Re:
PostPosted: Sat Jan 28, 2012 6:54 pm 
Offline
Commodore
Commodore
User avatar

Joined: Fri Feb 25, 2011 8:46 am
Posts: 1127
Location: UK South Coast.
Quote:
And two ships have only one exhaust plume while there should be two.

Problem is that he has no version numbers on his site nor in his version. So i have no clue if those are already fixed in his current work.

A few months ago, I did send him a shipdata.plist were the exhaust and a few other bugs were corrected but don't know if he used it.
Thread necromancy - Eric I don't suppose you remember which ships are missing the exhaust plumes?

_________________
[EliteWiki] Capt. Murphy's OXPs
External JavaScript resources - W3Schools & Mozilla Developer Network
Win 7 64bit, Intel Core i5 with HD3000 (driver rev. 8.15.10.2696 - March 2012), Oolite 1.76.1


Top
   
 Post subject: Re: Re:
PostPosted: Sat Jan 28, 2012 7:06 pm 
Offline
Slightly Grand Rear Admiral
Slightly Grand Rear Admiral
User avatar

Joined: Sat Jun 16, 2007 3:48 pm
Posts: 5536
Location: Netherlands
Quote:
Thread necromancy - Eric I don't suppose you remember which ships are missing the exhaust plumes?
No, I don't remember, but it was a definition bug. The values were there, but a wrong seperator was used resulting in ignoring the second plume. And it was more than one ship when I remember well.

_________________
UPS-Courier & DeepSpacePirates & others at the box and some older versions


Top
   
PostPosted: Sun Jan 29, 2012 6:48 am 
Offline
Commodore
Commodore
User avatar

Joined: Fri Feb 25, 2011 8:46 am
Posts: 1127
Location: UK South Coast.
Thanks Eric, the constrictor is one with that problem - all the others in the core set look OK. I'll check the others.

_________________
[EliteWiki] Capt. Murphy's OXPs
External JavaScript resources - W3Schools & Mozilla Developer Network
Win 7 64bit, Intel Core i5 with HD3000 (driver rev. 8.15.10.2696 - March 2012), Oolite 1.76.1


Top
   
PostPosted: Mon Oct 03, 2016 6:55 pm 
Offline
Average
Average

Joined: Wed Aug 26, 2015 4:14 am
Posts: 12
Same issue:

"14:44:18.095 [TugDrone]: Payout for Derelict Granite Boa Mk2: Bounty 1000 ₢ [Ship "Granite Boa Mk2" position: (-11867, 9292.03, 339002) scanClass: CLASS_CARGO status: STATUS_IN_FLIGHT]
14:44:18.181 [files.notFound]: ----- WARNING: Could not find texture file "".
14:44:36.335 [script.javaScript.exception.ooliteDefined]: ***** JavaScript exception (Cargo Scanner 1.11): Error: displayNameForCommodity: Invalid arguments (null) -- expected string."

Now I have the pin wheel of death.

Model Name: Mac Pro
Model Identifier: MacPro4,1
Processor Name: Quad-Core Intel Xeon
Processor Speed: 2.93 GHz
Number of Processors: 1
Total Number of Cores: 4
L2 Cache (per Core): 256 KB
L3 Cache: 8 MB
Memory: 11 GB


Top
   
PostPosted: Mon Oct 03, 2016 11:33 pm 
Offline
---- E L I T E ----
---- E L I T E ----
User avatar

Joined: Thu Jun 20, 2013 10:22 pm
Posts: 1054
You could try this 'fix' here.

I think there's some inconsistencies in the shipdata.plist file:
Code:
shaders =
		{
			"mamba-neolite-default.png" =
			{
				"vertex_shader" = "neolite-std.vs";
				"fragment_shader" = "neolite-std.fs";
				textures =
				(
					"mambapirate-neolite-default.png",
					"mamba-neolite-effectsmap.png",
					"null-neolite-normalmap.png"
				);
Wouldn't "mamba-neolite-default.png" normallly have the same name as "mambapirate-neolite-default.png"?
You could check the texture file and see if one of them is missing.
If so, try copying the one that is there and renaming the copy to the name of the missing texture (so that you now have both).

Good luck.

_________________
"With our thoughts, we make the world" :-)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited