Oolite Bulletins

For information and discussion about Oolite.
It is currently Mon Dec 11, 2017 1:18 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jan 29, 2016 4:49 am 
Offline
Harmless
Harmless

Joined: Thu Jan 28, 2016 8:20 pm
Posts: 1
Hi there,

Running a new MBP, OSv10.11.2 (El Capitan), and just installed the latest Oolite 1.82

2.7GHz i5 Processor, 8GB RAM

All seems to be working well, except that when I go to the planetary database, I can only view planets in the bottom right corner of the map. I don't know how else to explain it, but the rest of the map is blank, and I can only sort of scroll around in the bottom right of it. I also can't seem to search within the map.

Help!


Top
   
PostPosted: Fri Jan 29, 2016 8:13 am 
Offline
Quite Grand Sub-Admiral
Quite Grand Sub-Admiral

Joined: Wed Feb 28, 2007 7:54 am
Posts: 5023
Hi and welcome.

This looks like a Retina display problem. There is a known issue on github about that and I think a test build too, that could maybe be of help. Link: https://github.com/OoliteProject/oolite/issues/152


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited